In oktober bezoeken wij Israel weer

Vragen over reizen en bezoeken van locaties in Israel

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

In oktober bezoeken wij Israel weer

Postby WouterB » Wed Sep 16, 2009 4:57 pm

Hallo iedereen,

Ik zag mijn oproepje van 2 jaar terug nog staan hieronder, maar heb toch maar een nieuwe topic gemaakt.
Van 5 tot 26 oktober bezoeken Ratna en ik Israel voor de derde (haar vierde) keer als vakantie annex 'studiereis', en zoals vorige keren vinden we het erg leuk om mensen te ontmoeten en over het land en het conflict te praten. De vorige oproep leverde 3 contacten op, 2 die we heel leuk vonden en de 3de liep helaas mis door vervoers- en planningproblemen.

Zoals ik vorige keer schreef:
Wij zijn twee Nederlanders (niet-Joods en niet-religieus) die 3 weken Israel zullen bezoeken. We zijn via het internet bezig met het Israelisch-Arabische conflict, o.a. op http://www.zionism-israel.com/blog/ en http://www.israel-palestina.info/, en zouden het leuk vinden met mensen van gedachten te wisselen over deze zaken, met name ook met Nederlanders die zich in Israel gevestigd hebben. Wie ons wil ontmoeten als we daar zijn kan ons mailen.

Dit keer willen we ook een bezoek brengen aan Jordanië, en we zouden wat meer van de Golan willen zien. Vorige keren stuitten we op gebrekkig openbaar vervoer en gebrek aan goedkope overnachtingsplaatsen daar. Tips zijn zeer welkom! We hebben niet zoveel geld en overnachten in de voordeligere hostels en bij kennissen.

Groetjes ,
Wouter uit Sittard
w.brasse@gmail.com
WouterB
Newby
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 21, 2007 6:00 am
Location: Sittard

Return to Reizen en bezoek in Israel

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron