recepten

Vragen over de site en suggesties.

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

recepten

Postby optimist » Sat Sep 17, 2005 6:06 am

Zou het niet een idee zijn om een aparte receptenhoek te maken? Veel makkelijker voor het nazoeken. Ik ben nou eenmaal niet iemand die als ik een recept zie hem meteen uitprint :(
optimist
Veteran
Veteran
 
Posts: 75
Joined: Sat Jul 03, 2004 10:38 am

Re: recepten

Postby Hans & Malie » Sat Sep 17, 2005 7:18 am

optimist wrote:Zou het niet een idee zijn om een aparte receptenhoek te maken? Veel makkelijker voor het nazoeken. Ik ben nou eenmaal niet iemand die als ik een recept zie hem meteen uitprint :(


Goed idee,en als ik me niet vergis al eens ge-opperd....nu even beheer nog zover krijgen om de recepten even te bundelen.....want ik heb geen idee waar alles van iedereen meer staat :?

--Hans.
"....May you always walk in Beauty. ...."
User avatar
Hans & Malie
Team Member
 
Posts: 6366
Joined: Tue Sep 14, 2004 3:28 pm
Location: On holy ground

receptenhoek

Postby marijke555 » Mon Dec 11, 2006 4:49 pm

Voor wie gek is op koken of op zoek is naar een typisch Nederlands recept kan zoeken via WereldExpat en Smulweb.nl (via Wereld.nl). Eet ze. Marijke.
marijke555
Active Member
 
Posts: 11
Joined: Sun Dec 10, 2006 5:08 pm
Location: Umm Al Fahm

Eend met whisky

Postby locaniek » Thu Dec 14, 2006 3:45 pm

EEND MET WHISKY
>
>Bereidingswijze: Eend met whisky
>
>Koop een eend van ongeveer I, 5 á 2 kg.
>
>Twee grote flessen Schotse whisky
>
>Spekreepjes en een fles olijfolie
>
>De eend larderen en de binnenkant inwrijven met peper en zout.
>
>De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.
>
>Een longdrinkglas voor de helft vullen met whisky .
>
>De whisky opdrinken tijdens het voorverwarmen van de oven.
>
>De eend op een vuurvaste schotelleggen en een tweede glas whisky inschenken
>Het tweede glas whisky opdrinken en de eend in de oven zetten
>
>Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 graven vubben met whisky.
>De glaven opdrinken en de schelven van het eerste glay oprapen.
>
>Nog een halve glav insjenken en opdlinke.
>
>Na een halve uur de oven opedoen om de eend te sjekkn.
>
>Blandwondesjalf in de badkarnel ganaale en op de bovenkant van de
>
>Linke rand doen.
>
>Nog twee glaven whiskey insjenke.
>
>De ove opedoen nadat et eerste glav leeg is en de sjotel vastpakke.
>
>De blandwondesalf op de binnekant van de regte hand doen
>
>Deend oprape.
>
>Deend nog is oprapa en met handdoek de bwandwondesalt van deend vegen.
>
>De hande ontvette met visky en de dube zalv veer oprape.
>
>Ut kapotte glazz opvege en deend terug in de hove doen.
>
>De heend oprape en dove eers opedoen.
>
>De tweede fjes biski opedoen en ovejeindzette.
>
>Opstjaan van de floer en et vet spek ondre kas vege.
>
>Nogis opstjaan van de floer en tochma blijve zit te.
>
>De vjes op de gjond zette-
>
>Uide vjes djinke wande glave sjijn ob of kabot. Denove afsjette,
>
>de oge sljuite en omvalle.
locaniek
Active Member
 
Posts: 7
Joined: Wed Jan 25, 2006 11:26 pm
Location: Tel Aviv


Return to Vragen en Suggesties

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests