sponsors voor expositie Nederlandse Holocaust survivors

Alle overige onderwerpen hier s.v.p.

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

sponsors voor expositie Nederlandse Holocaust survivors

Postby submarijn » Thu Mar 17, 2011 3:25 pm

Beste gebruikers van het Dutch Forum,

Ik zoek sponsoren om een expositie te realiseren over Nederlandse overlevenden van de Holocaust in Israel. Ofwel in natura (printen en inlijsten van groot formaat foto's), of in de vorm van een bijdrage. Iedere positieve bijdrage is welkom. In totaal is een bedrag van NIS 5000 nodig.

Een jaar lang heb ik negen bijzondere Nederlandse overlevenden van de Holocaust gefotografeerd in hun dagelijks leven in Israel - van Eilat tot aan Hanita. Het resultaat is een omvangrijk portret van een generatie, die langzaam maar zeker aan het verdwijnen is, maar tegelijkertijd nog zeer levendig blijkt.

Mits voldoende budget om de foto's te printen, zal een selectie van deze serie deel uitmaken van een herdenkingsbijeenkomst op Erev Yom haShoa in de Cinematheque in Jeruzalem. De expositie is dan de hele maand te zien en is vrij toegankelijk.

Wie kan en wil bijdragen kan een PM sturen of direct doneren via deze website: http://www.indiegogo.com/ninelives, waarop ook meer informatie (Engelstalig) is te vinden over het project.

hartelijke groeten,
Marijn
submarijn
Active Member
 
Posts: 7
Joined: Sat Aug 04, 2007 2:46 pm
Location: Tel Aviv/Utrecht

Return to Overig

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron