Culturele activiteiten met een Nederlands tintje

Suggesties en opinies over films, concerten - en theatervoorstellingen in Israel

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

Culturele activiteiten met een Nederlands tintje

Postby admin » Sun Jul 29, 2007 3:05 pm

29 JULI 2007
'BURST THE BUBBLE'(gesponsord door de Ambassade) Concert dat wordt gegegeven in Levontin, Rehov Levontin 7, Tel Aviv door een vijftal afgestudeerde componisten en musici van het Haags Koninklijk Conservatorium. Zij brengen eigentijdse klassieke muziek ten gehore. Het initiatief is ontwikkeld door Ilan Volkov, hoofddirigent van het BBC Scottish Symphonic Orchestra. Kaartjes kunnen tegen betaling worden besteld bij Daniel: 052 335 12 11.


29 JULI tot en met 11 AUGUSTUS 2007
'STAGE EUROPA'(gesponsord door de Ambassade) Tijdens het 3 weken durende festival STAGE EUROPA dat voor de 10e plaatsvindt, geven buitenlandse toonaangevende toneelregisseurs masterclasses aan Isra?lische vakbroeders, docenten, studenten en theatermakers. De Nederlandse regisseur, toneelschrijver en dramaturg (epische stijl; Amsterdamse Theaterschool, New York University en Princeton University) geeft in de periode 5 tot en met 10 augustus zes workshops in de Opera House in Tel Aviv. Behalve Nederland zullen Frankrijk, Oostenrijk en het VK acte de pr?sence geven. Een aantal workshops is toegankelijk voor het publiek (bezoek de website www.stage-center.org_).

Met dank aan Saskia Erbrink, van de Nederlandse Ambassade voor het aanleveren van informatie over culturele activiteiten.
admin
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 403
Joined: Wed Jun 19, 2002 8:34 pm

Return to Film, Muziek en Theater

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron