civil engineer nederlands-hebreeuws-engels

Zoek je een baan of heb je een baan aanbieding of een andere cariere / werk mogelijkheid beschikbaar? Schrijf het hier.

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

civil engineer nederlands-hebreeuws-engels

Postby elia » Tue Oct 02, 2012 11:35 am

gegadigden kunnen een cv sturen naar ruthdejonghotze@gmail.com, binnen een week!!!!


We zijn samen met Arcadis (Duitsland) en Bauer (Duitse contractor) bezig met de tender voor een project in Israel. Het betreft een grootschalige sanering met een innovatieve technische inslag. Het terrein waar dit op plaats moet vinden is reeds aangelegd. We hebben behoefte aan iemand die de tenderdocumenten (in Hebreeuws, 800 pagina's) kan lezen en kan controleren of de omschreven werkzaamheden inderdaad zijn uitgevoerd. Het gaat om de afname van het werkterrein met alle aangebrachte voorzieningen. Mochten er zaken niet in orde zijn dan dient dit met de lokale opdrachtgever overlegd te worden.

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren is ervaring in de civiele techniek een voorwaarde en de persoon die we voor ogen hebben dient werkervaring te hebben in Israel en vloeiend zijn in Hebreeuws. Deze controlewerkzaamheden zijn van cruciaal belang voor de werkzaamheden die hierop volgen. We zouden een lokaal ingenieursbureau hiervoor kunnen inschakelen maar we hebben liever iemand die zijn roots in Europa heeft, ook goed Engels spreekt en niet aan een lokale firma gelieerd is. Het kan zowel iemand zijn die uit W-Europa komt en lokaal de inspectie uitvoert of iemand uit Israel zelf die in W-Europa opgegroeid is.

Om te ondersteunen is het de bedoeling om een ervaren civiele man uit Nederland tijdens de controlewerkzaamheden te sturen op een korte missie. Vooralsnog schatten we in dat het minimaal een maand werk is. In de loop van deze week zouden we graag een beeld willen hebben van de kosten en zouden we graag over een CV willen beschikken

a proposal on a formal acceptance of construction works in Haifa, Israel.

The project “River Kishon 450,000 m³ Dredge” is divided in 2 parts:

Part A: construction of an artificial river meander and construction of the area for dredged material on-site treatment (just under construction and to be completed in spring 2013)

Part B: dredging of 450,000 m³ contaminated river sediments, on site treatment (area prepared under Part A), storage of treated sediment/soil in an on-site landscape hill (we are currently bidding for)

First task of this Part B will be to accept the construction works completed under Part A. This means:

- review of Part A tender documents

- review of “as built” documents

- checking requirements of the tender against as built status and requirements of Part B

- on-site acceptance of construction work.

As described in my former email we are looking for an experienced Civil Engineer able to communicate (both in talking and writing) both in Hebrew and English and willing to work for a period of time (2 weeks) in Israel.

For today /(this week) we first need a rough cost estimate for a 1 month work period (2 weeks document review, 2 weeks on-site work) and a CV of the proposed staff.

Thanks in advance for your cooperation. Please contact me in case of questions or comments.
elia
Veteran
Veteran
 
Posts: 158
Joined: Tue Jun 15, 2004 8:25 am
Location: Pekiín

Return to Banen vraag & aanbod

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron