Recept met cacao- Truffels- Beatrice Dutch Delicacies

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

Recept met cacao- Truffels- Beatrice Dutch Delicacies

Postby Beatrice Holland » Sun Apr 03, 2011 12:27 pm

Ingredienten

300 g extra bittere chocolade (NU BIJ ONS IN DE WINKEL)
7 eetlepels slagroom
60 g cacaopoeder Van Houten (NU BIJ ONS IN DE WINKEL)

Materialen

mixer
hittebestendige beslagkom..

Voorbereiden

Chocolade in kleine stukjes hakken en in kom doen. In pan ruime hoeveelheid water aan de kook brengen. Pan van vuur nemen en kom in pan met heet water zetten. Chocolade zachtjes doorroeren tot het gesmolten is. Slagroom tot lauwwarm verwarmen en door chocolade roeren. Mengsel laten afkoelen, af en toe roeren. Chocolademengsel iets laten opstijven, maar niet hard laten worden. Mengsel met mixer tot luchtige massa kloppen die lichter van kleur wordt. In koelkast afgedekt ca. 1 uur laten opstijven.


Bereiden

Cacaopoeder boven een groot plat bord zeven. Met behulp van twee theelepels balletjes uit chocolademengsel scheppen (of met handen balletjes maken). Balletjes in cacaopoeder leggen en met vingertop rondom door cacao wentelen. Truffels in koelkast laten opstijven. Op kamertemperatuur serveren.

Team Beatrice
Beatrice Dutch Delicacies

Rashi 19, Tel Aviv
03- 5256415

Voor bestellingen; kom naar onze winkel in het centrum van Tel Aviv of bel ons!
User avatar
Beatrice Holland
Active Member
 
Posts: 16
Joined: Mon Mar 28, 2011 9:46 pm

Return to Nederlandse Kookkunsten in Israel

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron