Recept met Advocaat- Beatrice Dutch Delicacies

Moderators: Beheer, Matthew, The Dutch Forum Team

Recept met Advocaat- Beatrice Dutch Delicacies

Postby Beatrice Holland » Sun May 01, 2011 10:09 am

Gevulde Flensjes- Nagerecht


Ingrediënten

40 gram bloem
1 ei1,
5 deciliter melk
0,5 deciliter advocaat (BIJ INS IN DE WINKEL)
50 gram boterzout
0,25 liter vla
1 0,5 deciliter extra advocaat (BIJ ONS IN DE WINKEL)

Bereidingswijze

Meng de bloem met ei, melk en advocaat tot een beslag. Verhit de boter en bak de 8 flensjes. Meng de vla met advocaat en vul de flensjes ermee

Eet smakelijk!

Team Beatrice
Beatrice Dutch Delicacies

Rashi 19, Tel Aviv
03- 5256415

Voor bestellingen; kom naar onze winkel in het centrum van Tel Aviv of bel ons!
User avatar
Beatrice Holland
Active Member
 
Posts: 16
Joined: Mon Mar 28, 2011 9:46 pm

Return to Nederlandse Kookkunsten in Israel

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron